Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Marschalkó Lajos: Világterrorv
  2010-10-23 09:06:32, szombat
 
  'A VILÁGHÓDÍTÓK HATALMÁT CSAK AZ IGAZSÁG KIMONDÁSÁVAL TÖRHETJÜK MEG.'
/Marschalkó Lajos/

Marschalkó Lajos: Világterrorviláguralom
Történelmi tanulmány
Magyar Rezervátum 1997

A hamu tüzesedni kezd az elfojtott parázsban, a vulkán kráteréből kitörni készül a lávazuhatag, amely egykor elpusztította Pompejit és Herculanumot, Sodomát, Gomorhát.

A földkerekségnek van egy központi problémája, amelyről nem mer beszélni senki. A keresztény világnak van egy tabuja, amely érinthetetlen. Van 'szent-tehén komplexum', amelyhez éppúgy nem szabad hozzányúlni, mint India szent majmaihoz.

Mindezt úgy hívják, zsidó kérdés.

Aki ma ezt említi, azt elsősorban bolondnak tekintik, a pszyhiáter terrorizmus és sarlatánizmus, vagy az úgynevezett 'igazságszolgáltatás' hatáskörébe utalják. A fehér ember és az egész kultúr-világ ennek a világterrorizmusnak igájába nyög, csak éppen nem akarja tudomásul venni, hogy milyen sorsot szántak neki.

Mint előző oldalainkon már megírtuk: Hitler, Rosenberg téves úton keresték a zsidó probléma nyitját, mikor faji alapra helyezték át a kérdést és Mózes, Ezdrás, Nehémiás isteni kiválasztottságról szóló elméletével szembe állították az árja-germán kiválasztottsági dogmát. Negatív és - mint az eredmény mutatta - háborúvesztő, terméketlen, negatív-judaizmus volt ez. De barna ingben, horogkeresztes karszalaggal is ugyanazt hirdette, mit Mózes, Ezdrás és Nehémiás 5000 évvel megelőzőleg faji, nacionalista és nemzetek feletti alapon, mint a zsidó nép számára kiadott különleges isteni parancsolatot.

A zsidó-kérdés kulcsa nem a faji, hanem a hatalmi alap. Milyen méretű e világban egy 13-16 milliós nép politikai, gazdasági, szellemi hatalma és milyen alapon jöhetett ez létre?

Ostobaság azt hinni és hirdetni, hogy a zsidó alacsonyabb rendű faj, mint a germán, kelta, vagy magyar, indus, turáni. Ellenkezőleg! A zsidó, a maga nézőpontja szerint magas intelligenciájú fajta, amely ma már semmi esetre sem azonosítható az egykönyvű Talmud-zsidóval, a koszos kis galiciánerrel. A keresztény emberiség, sőt a zsidóság legnagyobb liberálisai és szabadsághősei azonban világosan látták, hogy a Tan, a Talmud és a Thóra a világtörténelem legnacionalistább, legsovénebb, leghatalomratörőbb népét, a legkülönlegesebb népi képletet nevelték ki a zsidóból. Népet, amely csak akkor tud létezni és élni, ha kezében tart minden kulcspozíciót, minden hatalmat és léte, megmaradása érdekében minden népet terrorizálni tud.

Talán nem érdektelen, hogy Herzl Tivadar a cionizmus apostola a földkerekség legintelligensebb zsidóságából származott: a budapestiből. De ugyancsak Magyarországon született egy másik, meghallgatatlan zsidó próféta is, akinek nevét talán nagyon kevesen ismerik, Herzl Tivadar tanainak száz százalékos ellentéte, dr. Fejér Lajos.

Dr. Fejér Lajos vérrel, szívvel, lélekkel zsidó volt. Azonban mikor már Magyarország határain is tombolt a hitlerizmus, úgy, mint a nagy zsidó próféták, akik hiába akarták népüket megváltani és megmenteni a Jehova, vagy Hitler bosszúja elől, hatalmas könyvet írt, amely talán egyetlen tökéletes felismerése a zsidó-kérdésnek. Miután magyar nyelven jelent meg és Európában már a második világháború előszelei fújtak, dr. Fejér Lajos könyve idegen nyelveken nem jutott el a politikusok, az államférfiak asztalára és természetesen meghallgatatlanul maradt még a magyarországi zsidóság legmagasabb, legintellektuálisabb köreiben is.

Dr. Fejér Lajos, az európai zsidóság tragédiája közeledtén, valami kísérteties felismerésre bukkant, amely nem volt tetszetős sem az asszimilánsoknak, sem a cionistáknak és mégkevésbé hitleristáknak. Ez a felismerés annyiból állott, hogy a hitleri és rosenbergi nacionálszocializmus és a mózesi, vagy talmudi cionista zsidó nácizmus között nincs semmiféle különbség. Adolf Hitler a fajvédő törvények tekintetében szerény epigonja volt Mózesnek, a zsidó Führernek. A hitlerizmus nem volt más, mint negatív júdaizmus. A marxizmus és a kapitalizmus pedig ugyanígy egymás édestestvérei.

A marxizmus - írja a nagy zsidó tudós és publicista - tökéletes parafrázisa a zsidó messianisztikus hitnek. Szellemi vigasztalás, amelyet a gazdasági és politikai elnyomatásban lévő munkásosztály részére rajzolt meg Marx, a tan apostola.

S folytatja tovább: 'Minden zsidó eszmével foglalkozó cikk, akár pap, akár profán zsidó írja, par excellence, politikai cikk. A zsidó eszme nem vallási eszme, hanem a nemzeti, állami törvényközösség eszméje. A zsidóság az egész világot átfogó irredenta mozgalom, amelynek szellemi forrása a zsidó vallás, hivatásos agitátorai a Papok és médiuma a zsidó népi anyag. Juda Halevi szerint a népek sorában az isteni kiválasztottság folytán olyan elsőbbséget élvez, amelyet meg nem oszthat és nem is oszt meg más népekkel.

Ez a felfogás jelentené - érvényesülésében a népek faji alapon nyugvó hierarchiáját, amelynek élén a zsidóság állam, o képezné a népek arisztokráciáját. Az így kialakuló világban olyan kasztrendszer fejlődne ki (de nem hivatási, hanem faji alapon), ahol az emberek közt a fokozati rendszer, mint az indusoknál, a nagy tömegnek lealjasításához vezet: ahol már nem is jön emberszámba és az állat rendfokára alásüllyedt pária'.

'Iróniája a sorsnak, amely a népek és fajok történetét igazgatja, hogy a hitlerizmusban olyan faji politika nyer kíméletlen alkalmazást, amely árjafaj elnevezés alatt a német fajra ugyanazt a kiválasztottsági teóriát érvényesíti, - de egyedül és kizárólag a zsidósággal szemben! - amit a zsidó vallás alkalmazna a zsidó faj javára, ha fejlődésének irányában uralomhoz jutott volna. És alkalmazná a világ összes fajtáival szemben!'

És olvasván egy zsidó próféta, az eichmanni KZ-ben elpusztult nagy magyarországi zsidó bölcselő sorait, úgy érezzük, hogy ismét a Mene Tekelt írják a Fehér Ház és a Kreml falára. Egyetlen faj arisztokratizmusa, vagy plutokráciája fenyegeti az egész földkerekséget. Egyetlen faj kiválasztottjai ülnek a New York Times, a Time a német 4 milliós Bild-Zeitung asztalainál, a televíziók, rádiók szerkesztői szobáiban. Akarunk-e hát a 'népek arisztokráciájának' nyomorult elnyomottjai lenni? Akarjuk-e amit egy becsületes magyar zsidó, dr. Fejér Lajos jósolt meg, hogy az állat foka alá süllyedt pária legyünk?

A zsidóság mindenkor is a terrorizmus népe volt.

Josephus Flavius, a szintén nagy és kiváló zsidó történelemtudós 'A zsidó háborúról' szóló könyvét kell elolvasnunk ahhoz, hogy meglássuk: a bolsevizmus nem marxi és lenini találmány. Az ó-korban is volt, a mainál sokkal rosszabb bolsevizmus - annyi csekélyke különbséggel -, hogy a GPU- és Cseka-módszereket akkor még nem idegen népek, hanem saját fajtájuk, saját népük vezetői ellen folytatták a mai 'humanisták'.

Josephus Flavius zsidó volt. Százezres galilei hadsereget vezetett két római cézár - Titus és Vespasianus vasfegyelmu légiói ellen. Megverték, legyőzték. Ez még mit sem változtatott zsidó hazafiságán.

Flavius József, akkor kezdett lélekben is a rómaiak oldalára állani, mikor látta, hogy a Templomot, amelynek nagyságáról, szépségéről senki se adott nálánál szebb és jobb leírást, hirtelen megszállja a csőcselék, a zsidó mob és Jeruzsálem fölött úrrá lesz egy olyan terrorista, - ma úgy mondanánk - bolsevista uralom, amelynél szebbet, véresebbet, kegyetlenebbet nem álmodhatott se Lenin, se Sztálin, se Derzsinszkij.

A Titus és Vespasianus légiói által már-már megközelített Jeruzsálem belállapotairól, az ókori bolsevizmusról így ad hírt az 1900 év előtti hírnök:

'A zélóták és idumeusok (két zsidó néptörzs) a köznépet, mint valami tisztátalan állatok csordáját úton, útfélen mészárolták. Az összefogdosott előkelő embereket (nobiles) és a fiatalságot megkötözve börtönbe csukták, arra számítva, hogy kivégeztetésük halogatásával többeket párthívükül megnyerhetnek...'
Mik ezek, ha nem a szovjet-orosz bolsevizmus, az ÁVH, Cseka, GPU 1900 év előtti módszerei?

Mert Josephus Flavius folytatja:

'Kivégeztetésük előtt a legkegyetlenebb megkorbácsolást kellett elszenvedniök; testük borítva volt sebeiktől, a veréstől és kínzástól, és amikor már nem volt hely a testükön a kínzásokra, csak akkor érdemesítették őket - a kardra... A népet pedig olyan félelem, rettegés szállotta meg, hogy nyilvánosan megsiratni, avagy eltemetni senki se merte a maga halottját. Tizenkétezer nemes ember pusztult el így'.

A zélóták gyilkolási dühe - írja Flavius - főként bátor és jeles férfiak ellen irányult, azt tartva, hogyha ezeket irigységből kipusztítják, ezzel az erényektől való félelemtől is megszabadulnak. Kivégezték tehát, sok mással együtt, Goriont egy származásra, mint tekintélyre kiváló, a népuralomért lelkesülő szellemdús férfit, akinél egyetlen zsidó sem szerette jobban - a szabadságot!'

A bolsevizmus lefelé szintező jellegzetessége ott lángolt már a római légiók által ostromolt Jeruzsálemben is. 'A nagy bűntényekre és a kisebb vétségekre pedig egy és ugyanazon büntetés volt: tudniillik a - halál, s ez elől csakis az menekült, aki alacsony származás, vagy szegénységre nézve, a lehető legsilányabb ember volt'.

Egyenesen rémítő, ahogy Josephus Flavius leírja a zsidó terroristák hatalmába tartott Jeruzsálem akkori állapotait: A zsidó terroristák 'ahol a házat bezárva látták, ez gyanújel volt előttük arra nézve, hogy ott a bennlakók valamit esznek; nyomban bedöntve hát az ajtókat, és a félig összerágott ételt az emberek torkából húzták ki, evégből össze-vissza fojtogatva őket. Öreg embereket, akik nem engedték a maguk falatját, megdögönyözték; nőket, akik markukban valamit rejtegettek, megtépázták. Nem volt könyörület sem az ősz fej, sem a csecsemőkor iránt, hanem a valamit rágcsáló gyereket földhöz vagdalták... A tekintélyesebb és gazdag embereket maguk a zsarnokok elé kísérték s egyrészüket aztán hamis vád alapján, állítólagos gonosz tervek miatt végezték ki, másik részüket azért, mert a várost elárulni akarták a rómaiaknak'. (Szovjet kirakat-perek!)

Vajon nem-e a Szovjetunió és a keleti államok bolsevizmusáról írta Josephus Flavius?:

'Az uralom fölött egymással mindkét részről villongásban voltak, a gazságokban azonban egyetértettek... Nem bírom egyenkint felsorolni gáztetteiket, s ezért röviden csak annyit mondok, hogy véleményem szerint, soha egy más város sem szenvedett annyi mindenfélét és emberemlékezet óta nemzet, nem volt még féktelenebb a gonoszlelkűségben'.

Nem egy útszéli antiszemitának, vagy 'elvadult náci gyilkosnak', hanem a galilei hadak 'héber főparancsnokának' félelmetes ítélete ez saját nemzete fölött.

Szinte a hátunk borzong tőle, hogy idézzük Josephus Flavius könyvének egyik fejezetét, 'arról az asszonyról, aki éhségében megsütötte a fiát'.

A héber hadvezér, későbbi történetíró állításait azonban 1900 éven át tényekként fogadta el a világ és a tárgyilagos történetírás. Ezek szerint bizonyos Mária nevű asszony, akinek vagyona legnagyobb részét elrabolták a zsarnokok, legyilkolta és megsütötte saját fiát.

'Te nyomorult kis gyermek, mondá - írja Josephus Flavius, - kinek tartogassalak én háború, éhség, lázadás közepette? Ha a rómaiak között fogsz is élni, rabszolgaság lesz az osztályrészed; az éhség pedig előbb utolért, mint a rabszolgaság, ezeknél még a lázadók, még rettenetesebbek. Légy tehát az én eledelem, légy a lázadóknak a bosszuló szelleme és légy az emberi életnek egy meséje, ami még csak egyedül hiányzik a zsidók szerencsétlenségéből. Ezeket mondva megölte a fiát és miután megsütötte, a felét megette...

Ennek a szerencsétlen esetnek híre pedig hamar eljutott a rómaiakhoz is; ezek közül némelyek nem hitték el, mások sajnálkozásuknak adtak kifejezést, sokan meg most még jobban meggyűlölték ezt a nemzetet. A cézár pedig azért Isten előtt beszámolt magáról; mert o a zsidóknak békét ajánlott fel s kijelentette nekik, hogy mindazok, amiket csak elkövettek, feledve lesznek'.

A türelmes rómaiak számára is betelt végre a mérték. A cézár rohamra vezényelte légióit, mikor a Templomot a felkelő bolsevisták felgyújtották és Flavius szerint 1 600 000 zsidó pusztult el a rómaiak ellen vívott háború idején. Titus cézár azonban tiszta lelkiismerettel mondhatta:

'Ahányszor csak győztem, mindig békére szólítottalak fel benneteket, mintha csak én lettem volna a legyőzött fél. Amidon a templomhoz értem el, szántszándékkal figyelmen kívül hagytam a hadijogból kifolyó jogaimat és kértelek benneteket, legyetek kímélettel a magatok szentélyei iránt s óvjátok meg a Templomot. Ti visszautasítottátok minden ajánlataimat és a templomot saját kezeitekkel gyújtottátok fel' - fejezi be Flavius, aki ezután már csak a cézár római diadalmenetéről ír.

A divus caesar, aki helyreállította a római birodalom békéjét, nem sejthette, hogy amikor szétűzi és elhurcolja a zsidókat, 1900 évre terjedő szerencsétlenséget szabadít a világra. Mert, csak oktalan 'antiszemita' mondhatja, hogy a zsidóság okvetlenül a békétlenség, a héber Flavius szerint 'féktelen gonoszlelkűség' népe.
(...)


Hozzászólás a cikkhez

Eddigi hozzászólások
apa | 2010-10-23 07:57:48

A zsidóságnak nem az 1900 évvel ezelőtti bünüket kell felróni hanem azt , hogy média tulsulya segitségével egy teljesen torz értékrendet erőltetett rá a világra... ... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... ... .... ... ... Csak emlékeztetőül megjegyzem:.. .. .Az élet feltételei1/..VIZ. .. ..2/ LEVEGŐ .. .. 3/FÖLD.. .. 4/TÁPANYAG.. .. 5/ FÉNY... ... ... ... ... ... ... .. ... .. Ezzel szemben miról szól a mai kor? A pénzről.S úgy szól róla ,hogy fő funkcióját az értékek közvetítését ,a dolgok egymáshoz mérését teljesen elveszítette.Ez a legnagyobb büne a zsidóságnak és ez az oka a mai kor élhetetlenségének.

Oldal eleje
szilva | 2010-10-22 23:56:13

Kedves laborka és Nyilas! Virtuális szócsatának jó, amit műveltek, művelnek, de úgy látom a lényegben mégis csak megegyeznek,tek. Már rég nincs jelentősége a szájkaraténak, az események nélkülünk is zajlanak, bár részesei vagyunk. Túlélni kell az eseményeket, amik most következnek, persze nem mindegy milyen erkölcsi tartással! Mert úgy érzem, hogy most az fog vizsgázni!

Oldal eleje
Nyilas | 2010-10-21 18:33:00

Kedves laborka. Az előző beírásomban éppen azt kértem Öntől. Érvet, és tényeket. A zsidónyilas, meg a cionnyilas az nem érv. Még csak nem is megállapítás, csak tehetetlen düh. Annak az embernek a tehetetlen dühe, bár elolvas valamit ( ha egyáltalán elolvassa) de felfogni az értelmét képtelen. Talán, ha a lelkéből fakadó gyoilkos indulatot sikerülne levetkőzni, akkor képes lenne felfogni a világot. Mert harcolni, sikerrel csak az ellen lehet, amit megismertünk

Oldal eleje
laborka | 2010-10-21 13:18:43

Megnyugtatjuk zsidónyilast, mielőtt kardjába dőlne, hogy ostoba szövegeivel itt nem fog senki sem vitatkzni, mert süt belőle a magyargyűlet és a történelmi, társadalmi ismeretek hiánya. Mi csak érvekkel és tényekkel szoktuk vitázni, ez pedig hiányzik zsidónyilas kelléktárából.

Oldal eleje
Nyilas | 2010-10-20 20:32:13

Legalább elolvastad kedves rend. arról nem tehetsz, hogy nem tudtál belőle felfogni semmit.

Oldal eleje
Nyilas | 2010-10-20 20:27:34

Kedves Laborka. Az a baj tudja, hogy egy országot nem lehet azzal kormányozni, hogy büdös zsidók. Ennél valamivel több kell. Aztán pedig tízmillió ember nem kormányozhat egy országot, csak az lenne elvárható, hogy a tízmillió ember megbíz néhány százat, hogy lássa el azt a feladatot, ami az ország fejlődéséhez, a tízmillió jólétének érdekében történő gazdaság vezetéséhez szükséges. A Magyar Törvény, amire Ön hivatkozni próbált, valószínűleg kevés ismerettel, pontosan így rendezte az ország vezetését. A párt, kedves laborka, azonos elképzeléseket valló, azonos érdekek mentén szerveződő emberek közössége. Ez így volt, amióta az emberek közösségbe szerveződtek. Akkor is, amikor még mi magyarok nem használtuk ezt a valóban nem magyar eredetű kifejezést. Akkor is, amikor még nem országgyűlésnek, hanem diétának hívták. Egyet értek én önnel abban, hogy a demokráciának nevezett valami, a világ legnagyobb átverése. A görögöknél, akik kitalálták, is az volt, mert arra alkalmatlan emberek szavazata alapján kerülnek diktatórikus hatalomba egyének. De képzelje el, ha nem így lenne. Budaházy Gyuri azt mondaná az embereknek a Hősök terén, hogy menjünk a Kossuth térre az Andrási úton végig. Laborka út közben kitalálja, hogy ne az Andrási úton menjenek, hanem kanyarodjanak le a nyugati felé, mert arra jobb. Nyilas meg azt mondaná, hogy menjünk csak tovább, és a Nagymező utca felül közelítsük meg a parlamentet. Ugye mi lenne belőle? Sajnos kedves laborka, én nem láttam Budaházy Gyuri mögött ezreket. Azok az ezrek, amiket Ön vizionál, legfeljebb itt a számítógépek mellett álnak Budaházy mellett. Gyuri meg egyedül maradt a cellájába. Mert a sok billentyűzethős azt azért nem akarja megosztani vele. Ön sem, hisz gondolom ne a cellából internetezik. És melyikek voltak azok az utcai harcosok, akiket a Jobbik köpködött. Magánál van ön kedves, vagy csak a gyűlölet vakítja el a szemét. Budaházy védője Gaudi Nagy Tamás Jobbikos képviselő. Ha esetleg nem tudja. Egyedül a jobbikos EU képviselők tartják napirenden az EU-ban is a magyarországi politikai fogva tartottak kérdését. Jobbikos törvényjavaslatot söpört le az asztalról a Fidesz 2/3, a kommunista funkcionárisok közfeladatoktól való eltiltásával kapcsolatban. A jobbik forszírozza a 2006-os rendőrterror bűnöző rendőreinek felelősségre vonását, akik a Fidesz szerint csak a dolgukat végezték. Jobbik javaslatként utasította el a Fidesz a kommunista funkcionárisok sok százezer forintos nyugdíjának minimalizálását. Nem tudom, hogy melyik az a Nyilas által annyira tisztelt cionhatalom. Felhomályosíthatna róla engem is, csak hogy tudjam milyen is a politikai beállítottságom. Meg annak is örülnék mindezek után, ha elmondaná, hogy is képzeli el az ország irányítását. Mert föcsögéssel nem megy.

Oldal eleje
rend | 2010-10-20 19:52:22

kisnyilas ! HELYESÍRÁS !!! a vajon-t pontos ''J''-vel írjuk !!! A többihez nincs értelme szólni, mert árad belőled a jehudabűz !

Oldal eleje
laborka | 2010-10-20 15:46:00

Budaházy amit szóban hirdetett és megírt elég sokszor az arról szólt, hogy semmi szükségünk a zsidó pártrendszerre! Ezt nemcsak Gyuri ismerte fel, hanem előtte már nagyon sokan. Budaházy viszont azt is hozzátette, hogy a zsidó pártrendszer helyett vissza kell térnünk ahhoz a Magyar Törvényhez, amely ezer évig jó volt nekünk. De a Jobbik köpködte az utcai harcosokat, akik szembeszálltak az ávós söpredékkel, akiket a Jobbik nagy tiszteletben tartott és ma is tart, mert ők meg akarnak felelni a zsidódemokratáknak. Budaházy György magyar és ezerszer is nagyar, nem pedig demokrata. S ez így van jól. A demokraták gyilkolták a mayarokat 1919-ben, s 1945-től napjainkig is. Aki ezt tagadja, az az ellenségünk, nevezze magát valaki nyilasnak, vagy akárminek. A Jobbiknak eszméje, mintaképe a zsidó pártrendszer, s ehhez mindent meg is tesznek, hogy szalonképesek legyenek. Kár ezt ragozni. Hát ki volt az, aki 2002-ben több ezres tömeg élén kimondta azt, hogy választási csalások történtek és követelték a kivizsgálásokat. És milyen válasz jött rá a Nyilas által annyira tisztelt cionhatalom részéről? Az, hogy véresre verték őket, késő éjszakába nyúlóan. Erről a tényről is hajlamos a Jobbik megfeledkezni. S amikor országos tüntetések folytak fél éven át az egész országban 2006-ban és 2007 márciusáig, akkor azt a Jobbik távolról és hidegen személte, mert ez kellett a szalonképességükhöz. Ki kell mondani végre, amit a zsidó oldalak elhallgatnak, hogy a Jobbik a FIDESZ-nek nem valódi ellenzéke, hanem csak a bűnsegéde. A parlamenti szócsaták csak eről szólnak, semmi másról. Szemfényvesztés a hülyék és közömbösök részére. Szerencsére a magyar többség látókból áll, ennyi agymosás ellenére is. Csakhogy ma már a magyar tömegek nem olyan hülyék, hogy megelégednek a Jobbik langyos szövegeivel a parlamentben.

Oldal eleje
Nyilas | 2010-10-20 14:26:29

Kedves laborka. Sajnos azt kell mondanom, hogy Önből meg a mélységes butaság szól. ( elnézést, nem szoktam ilyeneket mondani, de nem lehet máskép kifejezni) Természetesen, a Jobbiknak is az volt a célja, hogy bekerüljön a parlamentbe. mint ahogy minden olyan politikai szerveződésnek, amely így, vagy úgy bele akar szólni az ország sorsába. ( Mellesleg annélkül, hogy kisebbíteném Budaházy Gyuri érdemeit, figyelmeztetném, hogy Ő is jelöltette magát ebbe, az Ön által átkozott parlamentbe.) Egészen egyszerően azért, mert a politikai rendszerünk olyan, hogy internetes bejegyzésekkel, utcai beszédekkel, nem alakítható a politika. De ha már budaházynál tartunk. Hányan áltak oda mellé, amikor éppen a választásokkal kapcsolatos kétes ügyekre kívánta felhívni a figyelmet, Tízen, százan? És valyon a száz közül hányan voltak valyon, akik értve is az ügyet éltak mellé, és hányan, akik a jó balhé reményében, vagy hányan, akik szándékos lejáratásáért. Hányan csatlakoztak a meghirdetett Hunnia mozgalomhoz? Hányan csak azért, hogy az ellenőrizhetetlen tagságról ( nem véletlenül tettem macskakörmök közé) adatokat szolgáltassanak, vagy éppen adatokat kreáljanak Budaházyról. Igen tisztelt laborka. A világon mindig így volt, és jó, vagy rossz, mindig így is lesz, hogy azok szólhatnak bele a politika alakításába, akik a hatalom közelébe kerülnak, a hatalom pedig, bár hazug népámítás, de mégis csak az országgyűlésben koncentrálódik. Ott pedig olyan érdekérvényesítéssel rendelkezik minden ott részt vevő szervezet, amennyi hatalmat a választásokon a kezükbe adtunk. a Jobbiknak 12, a Fidesznek meg közel 70%-ot. Ha visszaemlékszik, valamikor a választások elött három fanatikus fideszes ontotta itt az észt, hogy miért kell mindenáron a Fidesznek 2/3-os győzelmet aratni. Akkor írtam egy hosszabb hozzászólást, hogy valóban szükséges a 2/3, a nemzeti érdekek érvényre jutásához. De ha ez a 2/3 egy párt, mégpedig egy olyan párt amely azért a múltját tekintve kétségeket ébreszt, kezében összpontosul ez a 2/3 az komoly veszélyeket rejt magába. Itt vagyunk. Van Fidesz 2/3. Kétségkívül, képes rá, és meghozott máris szimpatikus törvényeket. Egyetlen Jobbikos törvényjavaslatot sem engedett még megvitatásra sem. Már a kormány megalakulása előtt elzárta a lehetőséget a Jobbik elöl a bizottsági elnöki tisztséekbe jutáshoz. Ne feledje Lendvai Ildikó nyilatkozatát. Azért ragaszkodtunk a tárgyalásokon a költségvetési bizottsági elnökséghez, és engedtük át anemzetbiztonsági bizottsági elnökséget a Jobbiknak, mert tudtuk, hogy a Fidesszel meg tudjuk akadályoztatni, hogy Staudt Gábor elfoglalhassa ezt a tisztséget. A butaság magasiskolája 2/3 os Fidesz hatalomnál a Jobbikon kérni számon, hogy miért nem változtatta meg a választási törvényt. Azért laborka, mert a Fidesz változtatta meg 2/3-al

Oldal eleje
tisztázzuk | 2010-10-20 13:33:08

Ez a szöveg nem Marchalkóé, mert ezt már a zsidók meghamisították, mint a Szentírást, vagy a Mindszenty leveleit. Marchalkó sose mondott ilyen hülye dumát, hogy zsidók nem alacsomyabb rendű faj !!!!!!!!!!!!! Hiszen Marschalkó tudta, hogy a zsidók fajilag semmi-ták, azaz a sátán fattyai !!! De mindezeket megelőzőleg JÉZUS MINDIG NEVÉN NEVEZTE ezeket a riherongy patkányokat, vörös szajhákat ! A fajukat illetőleg a sátán faqttyaiként melítette, vagy átkozottaknak, akikkel nem állt szóba, akikkel nem ült le bratyizni sose ! Amit tett velük az az, hogy OSTORT RAGADOTT és KIVERTE ŐKET MINDENHONNAN !!! Példát mutatott, hogy semmi-tákkal hogy kell bánni. Semmibe kell venni őket és mindenhonnan ostorral kiverni, mert ÉLET csak ott van, ahol ez a gonosz aljas gyilkos sátánfattyak ki vannak verve ! JÉZUST KELL KÖVETNI MINDEN JÓAKARATÚ EMBERNEK !!!

Oldal eleje
laborka | 2010-10-20 12:18:39

Nyilas, a tudatos mellébeszélés szól belőled, ugyanis a Jobbik föltett célja volt, hogy bekerüljenek a zsidóparlamentbe. Hát megkapták. Budaházy ezt ellenezte, mert népmozgalommal, más szerveződéssel valódi eredményeket lehetett volna elérni. A Jobbik elkönyvelheti magának, hogy tehetetlenségre kárhoztatta a szavazóit és híveit, meg a sok becsapott gárdistát. Amikor Fideszt emlgetsz, akkor az 1949-1989- es alkotmányt is emlegetheted, mert a csaló kommunista választási törvény miatt kerülhettek hatalomra Fideszék, de a Jobbik még most is hallgat, amikor bent vannak a Házban, hogy ezt a törvényt el kéne törölni azonal. Hogy is van ez? A Jobbiknak megfelelt a kommunista választási törvény? A Jobbik semmit sem hozhat fel a mentségére.

Oldal eleje
joseka | 2010-10-20 12:18:03

Kell még néhány holocaustot csinálni

Oldal eleje
Nyilas | 2010-10-20 08:59:52

Miért is laborka? Vagy esetleg a Kétfarku kutya pártnak? Ha jól emlékszem ez az ország 2/3-os többséggel a Fideszt hatalmazta fel arra, hogy az ön által a Jobbikon számon kérendő kérdésekre választ adjon. Olvassa csak el még egyszer, az ön által is, valóban jó bejegyzést a választott kormányok felelősségéről. Hátha megérti, hogy nem a 14%os mandátumu párton kell a történéseket számon kérni, hanem azon akinek a kezében a kormányrúd van. Nem tudom mit tenne, mit tudna tenni a Jobbik forditott eredmény birtokában, kormányra kerülve, de jelen helyzetben talán mégsem őket kellene felelőssé tenni mindazért ami velünk, mellesleg a beletörődő jóváhagyásunkkal történik.

Oldal eleje
laborka | 2010-10-19 19:33:47

Az alábbi jó elemzésre a Jobbiknak kéne válaszolni, hogy ők tulajdonképpen kiknek az érdekeit képviselik? Hogy nem a magyar népét, az egészen biztos, hiszen nem a magyar népre támaszkodnak. Hogy lehet az, hogy a Jobbik elnöke hosszú üresjáratokat fogalmazgat, miközben arról hallgat, hogy valójában mi is van a Magyar Gárdával? Az csak egy vicc, szórakozás volt a számukra? Vagy komolyan gondolták? Felesleges a Jobbiktól kérdezni, ha szőcsövük, a Barikád is minden lényeges kérdést elkerül.

Oldal eleje
SCIPIO | 2010-10-19 11:32:45

Titus Flavius Vespasianus valóban nagy hibát követett el, amikor a föld népeire rászabadította ezt a pestist, a zsidóságot. Az addig (viszonylag) egy helyen élő zsidóság elvándorlása, és beépülése a nemzettestekbe, rövid idő alatt meghatározta Európa, majd később az egész világ jövőjét. Ettől kezdve, Arthur Schopenhauer német metafizkust idézve: ,,A zsidó hazája a többi zsidó." Magukkal vitték engesztelhetetlen gyűlöletüket, a pénz imádatát, fajuk kiválasztottságának ősi hitét, valamint azt a kegyetlen, mindenki mást semmibe vevő filozófiát, amelyre a Sulhán Áruk tanította őket. Erejük a pénz, a megtévesztés, a sajtó és a gátlástalanság. Legyünk azonban őszinték: világhódító tervüket soha nem vihették volna ilyen tökélyre, ha a gójok között nem lett volna annyi megvásárolható, aljas gazember. Két egymást követő hírt olvastam a napokban: az egyik, hogy egész Európa forrong, tüntetések végeláthatatlan sorai hömpölyögnek a nagyvárosok utcáin, amelyeket a népek választott vezetői a saját rendőrségükkel fojtanak vérbe. Az eladósodott államok elveszik polgáraiktól a huszonegyedik század alapvető életfeltételeit, és a zsidó követelések teljesítése érdekében tűzbe és könnygázba, borítják városaikat. A másik hír szerényen meghúzódva, néhány hasábbal arrébb, ez volt: az IMF negyven tonna aranyat adott el, amely teljes aranykészletének 1/8 -ada. Gondoljunk csak bele! Ez még vasból is sok... És ez csak egyetlen bank, amely a népek kifosztására szakosodott. A pénzkibocsájtás felségjoga szinte mindenütt zsidó kezekbe került, többek között az USA-ban és Magyarországon is. A következmények rettenetesek - csökkenő lakosság, kirabolt, tönkretett bolygó, a ,,fejlődő" országokból Európára zúduló menekülthullám, és a nemzeti össztermék 80%-át felemésztő adósságtörlesztés. A pénz imádóit nem zavarják az égő városok, az olvadó sarkkörök, a soha nem látott éghajlati változások, és a kilátástalan nyomorba taszított emberek milliárdjai. Ők fenntartható fejlődésről, önszabályozó piaci mechanizmusról, és ,,szükséges" megszorításokról locsognak. A gój kormányok korrupt, semmirekellő politikusai pedig saját állampolgáraikra támadnak, ahelyett, hogy összegyűjtenék a nemzeteknek ezeket a telhetetlen piócáit egy szép nagy munkatáborba, örökre sírba temetve a virtuális játékok által létrehozott ,,adósság" fogalmát. Az emberiség története, hogy úgy mondjam végső válaszút előtt áll. Egy globális rabszolgatartó társadalom, és a szabadság közül kell választania. Ne legyenek illúzióink - a zsidó világuralom bekövetkezése után emberek milliárdjait fogják betegségekkel és az életfeltételek megvonásával kiirtani - a megalkuvás pedig akkor már nem jelent majd védelmet senki számára. A cselekvés most mindennél fontosabb! A titokzatos világhatalom nem annyira titokzatos, hogy nem lehet felfedezni, elfogni és megsemmisíteni. Ezt a rákot ki kell söpörni az emberiség szervezetéből, hogy újra Isten teremtményeivé váljunk, akiknek szabad az akarata és az élete. Most a sötétség sátáni hatalmának napjait éljük, de a világ nem ezért teremtetett. Talán lesznek a földnek valaha újra olyan hadvezérei, mint az ókori Róma Vespasianusa, vagy a fia Titus, akik a gonosz szellemi templomát porig rombolják, elhozva a népeknek a szabadság új korszakát.

Oldal eleje
laborka | 2010-10-18 12:43:55

Fölmerül a kérdés, hogy ugyan milyen magyar lehet az külföldön, aki hibásan ír, aki nem törődik a magyar helyesírással és képes magyar ékezetek nélkül írni. A dolgok itt kezdődnek. Ha pedig valaki Magyarországon használ idegen kiosztású billentyűt, az sem magyar, az biztos. Ami pedig a klasszikus szerzőt illeti, ehhez nincs mit hozzátenni, inkább tanulni kellene a múltból.

Oldal eleje
TM | 2010-10-18 11:22:00

A zsido emancipacio ota a nemzeti elitunket tudatosan irtjak. Nemzeti elit hijan pedig nem lehet semmi remenyunk a jovovel kapcsolatban. Es nem eleg az igazsagot kimondani, az is szamit,ki mondja ki azt. Ha majd vegre a kivalasztott megszolal, attol sittre kerul ez egesz politikai elit. Amig ez az okadek banda ul a parlamentben, nincs mirol beszelnunk. Trianon ota ez a csonka orszag egy rezervatum nem tobb,,amiben szep lassan meg lehet dogleni. Na persze az idiotak kozben el is mehetnek valasztani.Hi-hi


http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4671&kat=#hozzaszo lasok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: arisztokráciáját, érvényesülésében, sajnálkozásuknak, legkülönlegesebb, megszorításokról, főparancsnokának, kiválasztottsági, zsidóparlamentbe, asszimilánsoknak, jóváhagyásunkkal, aranykészletének, állampolgáraikra, figyelmeztetném, jellegzetessége, minimalizálását, országgyűlésben, végeláthatatlan, törvényközösség, életfeltételeit, meghallgatatlan, belállapotairól, messianisztikus, kivizsgálásokat, meghamisították, szemfényvesztés, visszaemlékszik, rettenetesebbek, tehetetlenségre, diadalmenetéről, helyreállította, országgyűlésnek, szántszándékkal, világtörténelem, pénzkibocsájtás, lealjasításához, bolsevizmusáról, hamu tüzesedni, elfojtott parázsban, vulkán kráteréből, központi problémája, keresztény világnak, pszyhiáter terrorizmus, fehér ember, egész kultúr-világ, zsidó probléma, árja-germán kiválasztottsági, eredmény mutatta, zsidó-kérdés kulcsa, hatalmi alap, 13-16 milliós, zsidó alacsonyabb, maga nézőpontja, Marschalkó Lajos, VILÁGHÓDÍTÓK HATALMÁT CSAK AZ IGAZSÁG KIMONDÁSÁVAL TÖRHETJÜK MEG, Magyar Rezervátum, Herzl Tivadar, Fejér Lajos, Adolf Hitler, Juda Halevi, Mene Tekelt, Fehér Ház, York Times, Josephus Flavius, Flavius József, Mert Josephus Flavius, Kedves Laborka, Magyar Törvény, Budaházy Gyuri, Gaudi Nagy Tamás Jobbikos, Magyar Törvényhez, Budaházy György, Egyetlen Jobbikos, Lendvai Ildikó, Staudt Gábor, Hiszen Marschalkó, JÉZUS MINDIG NEVÉN NEVEZTE, OSTORT RAGADOTT, KIVERTE ŐKET MINDENHONNAN, JÉZUST KELL KÖVETNI MINDEN JÓAKARATÚ EMBERNEK, Amikor Fideszt, Magyar Gárdával, Titus Flavius Vespasianus, Arthur Schopenhauer, Sulhán Áruk, Róma Vespasianusa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A végzet az  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Ünnepelj csak  Kellemes esti időtöltést  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam Gizike bar...  Gárdonyi Géza - Április végén  A végzet az  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Aki szeret, annak senki sem id...  Szent György nap  Pillangó  Az Európai Unió is foglalkozik...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Beney Zsuzsa - Álom  Gondolatok az életről és szere...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Aki szeret, annak senki sem id...  Környezetvédelem  A fák lelke  Föld napja április 22  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Minden gyerek jó.  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Két tekintet van  A lelki élet nem arról szól, ....  Föld napja április 22  Az embernek a társa: hiányzik.  Becsüld meg azt amid van,...  Aki szeret, annak senki sem id...  A világnak égető szüksége van ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Különös!  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A fák lelke  Ünnepelj csak  Az elfogadásnak...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  A könnyek összegyűjtése  Különös!  György napra  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Mosolyogtál már ma?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Nehezen engedem 
Bejegyzés Címkék
hamu tüzesedni, elfojtott parázsban, vulkán kráteréből, központi problémája, keresztény világnak, pszyhiáter terrorizmus, fehér ember, egész kultúr-világ, zsidó probléma, árja-germán kiválasztottsági, eredmény mutatta, zsidó-kérdés kulcsa, hatalmi alap, 13-16 milliós, zsidó alacsonyabb, maga nézőpontja, egykönyvű Talmud-zsidóval, keresztény emberiség, zsidóság legnagyobb, világtörténelem legnacionalistább, legkülönlegesebb népi, cionizmus apostola, földkerekség legintelligensebb, nagy zsidó, második világháború, államférfiak asztalára, magyarországi zsidóság, európai zsidóság, felismerés annyiból, fajvédő törvények, zsidó Führernek, kapitalizmus pedig, zsidó messianisztikus, zsidó eszme, egész világot, zsidó vallás, zsidó népi, népek sorában, isteni kiválasztottság, felfogás jelentené, népek faji, zsidóság állam, népek arisztokráciáját, emberek közt, fokozati rendszer, nagy tömegnek, állat rendfokára, hitlerizmusban olyan, német fajra, kiválasztottsági teóriát, zsidósággal szemben, világ összes, zsidó próféta, eichmanni KZ-ben, egész földkerekséget, becsületes magyar, állat foka, zsidóság mindenkor, terrorizmus népe, szintén nagy, zsidó háborúról, mainál sokkal, rómaiak oldalára, olyan terrorista, ókori bolsevizmusról, összefogdosott előkelő, fiatalságot megkötözve, szovjet-orosz bolsevizmus, legkegyetlenebb megkorbácsolást, népet pedig, maga halottját, zélóták gyilkolási, erényektől való, népuralomért lelkesülő, bolsevizmus lefelé, római légiók, nagy bűntényekre, kisebb vétségekre, lehető legsilányabb, zsidó terroristák, házat bezárva, bennlakók valamit, félig összerágott, emberek torkából, maguk falatját, csecsemőkor iránt, valamit rágcsáló, várost elárulni, keleti államok, uralom fölött, gazságokban azonban, útszéli antiszemitának, galilei hadak, hátunk borzong, héber hadvezér, tárgyilagos történetírás, rómaiak között, éhség pedig, bosszuló szelleme, emberi életnek, felét megette, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.